NF22
NFx2
NFx3
/

Babagan awake dhewe

Shenzhen Xnewfun Technology Ltd ditemokake ing 2007. Kita duwe tim R&D dhewe lan 82 insinyur teknis.
Kabeh mau jurusan elektronik.Tim sales duwe 186 wong lan jalur produksi duwe 500 wong.
Adhedhasar pengalaman produksi 15 taun, kita nyedhiyakake layanan lan solusi ODM / OEM global.Saben wulan
kapasitas produksi 320.000pcs proyektor.Mitra utama kita yaiku Philips, Lenovo, Canon, Newsmy, SKYWORTH, lsp.

15+

TAUN

154+

nutupi negara

82+

tim R&D sing berpengalaman

4+N

Pabrik-pabrik

Sinau luwih lengkap

Proses adat ODM / OEM

Provide ID design
Nyedhiyakake desain ID
3D modeling
modeling 3D
Open real mold for sample
Bukak cetakan nyata kanggo sampel
Customer confirm sample
Customer konfirmasi sampel
Modify sample
Ngowahi sampel
Sample testing
Pengujian sampel
Mass production
Produksi massal

produk panas

Proyektor DLP
LCD Proyektor
Layar Proyeksi
pro_left

Proyektor Mini DLP Protable

Pilihan Paling apik kanggo Film Luar Ruangan lan Teater Ngarep

Dhukungan 4k UHd
Ultra mini lan portabel
Bulit ing sistem operasi andorid
Speaker Built-In, bluetooth lan wifi

D042

D042

D029

D029

D025

D025

Sinau luwih lengkap
pro_left

Dhuwur Padhang LCD Proyektor

Ambegan Ngarep Theater Nang endi wae

Resolusi 1080p asli
Loro pilihan kanggo sistem
30.000 Jam Urip Lampu
Nganti 120 "Resolusi HD

T01

T01

T03

T03

D033

D033

Sinau luwih lengkap
pro_left

Layar Proyeksi Lipat Portable

Seneng Pameran gedhe saka Film Nang endi wae

Portable lan bisa dilipat
Gambar Hd mulihake warna
Macem-macem ukuran kanggo milih
amba ndeleng ultra sudhut kanggo film

Simple Stand

Prasaja Stand

Green Screen Curtain

Tirai Layar Hijau Kab

Electric Curtain

Tirai Listrik

Sinau luwih lengkap

KENAPA PILIH KAMI?

index_why index_why

Swara 15 taun ODM OEM

01

index_why index_why

Tim RD Profesional

02

index_why index_why

Proses kontrol kualitas sing ketat

03

index_why index_why

Tim Penjualan Profesional

04

why_right

Swara 15 taun ODM OEM

Kita fokus nyedhiyakake solusi kanggo klien kaya We cooperated karo pesenan OEM karo lenovo, lan pesenan ODM karo Philip.

why_right

Swara 15 taun ODM OEM

OEM ODM supaya pelanggan luwih promosi merek dhewe

why_right

Tim RD Profesional

Departemen R&D kita 60% saka kabeh perusahaan.

why_right

Tim RD Profesional

Lan saben taun, kita duwe 3-4 desain model anyar sing teka

why_right

Proses kontrol kualitas sing ketat

We strictly tindakake standar ISO9001 kanggo standarisasi lokakarya lan produk produksi. Priksa manawa tingkat non-performing kita kontrol ing 1‰.

why_right

Proses kontrol kualitas sing ketat

Kanggo sawise sevices, Kita seneng mbantu pelanggan ngatasi masalah sawise-sales, lan kita uga tanggung jawab kanggo gagal mesin.

why_right

Tim Penjualan Profesional

Kita duwe tim sales luwih saka 186 wong.

why_right

Tim Penjualan Profesional

Kita duwe proses sing ketat kanggo nglatih dheweke, supaya dheweke tumindak kanthi profesional, profesional ing ngarepe pelanggan, lan menehi solusi kanggo para pelanggan

Path pembangunan

history_line

2007

Diadegake ing taun 2007

2010

Dikembangaké LCD proyektor

2012

Perusahaan sing kadhaptar ing perdagangan ekuitas Qianhai

2014

Proyektor pinter portabel pisanan lair.

2016

Dadi perusahaan teknologi dhuwur.

2018

Proyektor Native 1080P pisanan diluncurake(D025)

2019

Dadi pemasok proyektor sing ditunjuk kanggo Japan Rakuten Canon, lan Philips.

2020

Proyektor Mini pisanan kerja sama karo Lenovo.

2021

Ngembangake perusahaan, misahake kantor saka pabrik.

2007

Diadegake ing taun 2007

2010

Dikembangaké LCD proyektor

2012

Perusahaan sing kadhaptar ing perdagangan ekuitas Qianhai

2014

Proyektor pinter portabel pisanan lair.

2016

Dadi perusahaan teknologi dhuwur.

2018

Proyektor Native 1080P pisanan diluncurake(D025)

2019

Dadi pemasok proyektor sing ditunjuk kanggo Japan Rakuten Canon, lan Philips.

2020

Proyektor Mini pisanan kerja sama karo Lenovo.

2021

Ngembangake perusahaan, misahake kantor saka pabrik.

Merek kerjasama

Misi kita yaiku nggawe pilihan sing bener lan bener, nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan lan mujudake nilai dhewe

Our mission is to make their choices firm and correct, to create greater value for customers and to realize             their own value

APLIKASI

index_application

PROYEKTOR kanggo Piala Donya FIFA

index_application

PROYEKTOR kanggo film ngarep

index_application

PROYEKTOR FOR OUTDOOR FILM

index_application

LAYAR PROYEKSI FOR GARDEN MOVIE

index_application

PROYEKTOR FOR MOBILE BUSINESS

PAWARTA

warta paling anyar

news_img
news_img
news_img

22

Bentenipun antarane DLP lan LCD

Proyektor LCD (Liquid Crystal Display, Liquid Crystal Display)...liyane

22

Cara milih proyektor pinter kulawarga sing apik

Kanthi nganyarke game hiburan omah, proyeksi cerdas ...liyane

22

Apa fitur LCD proyektor

Kaping pisanan, babagan warna gambar, LCD mainstream ...liyane

Siap sinau luwih akeh?

Ora ana sing luwih apik tinimbang nyekel ing tangan sampeyan!Klik ing sisih tengen
kanggo ngirim email kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk.

INQUIRY SAIKI