page_banner

Proyektor Digital 1080P Ultra Hd Video Home Cinema Projector 4K Beamer


  • Model:D033
  • Teknologi Proyeksi:LCD
  • RAM + ROM (GB):2GB + 16GB
  • Resolusi asli:1920X1080p
  • padhange:350 ANSI Lumen
  • Sistem Operasi:Android 6.0.1
  • Resolusi Tampilan Video:4K UHD
  • Detail Produk

    Paramèter

    Video

    Tag produk

    Proyektor teater bisnis padhang dhuwur
    1080p ultra-clear LCD proyektor cerdas

    Proyektor teknologi tampilan LCD iki kanthi sumber cahya LED bisa nglindhungi lampu kanthi luwih apik kanthi cara siji lan nggunakake teknologi tampilan sing nyebar sing bisa nyegah sampeyan lan kulawarga lara saka sumber cahya langsung.Proyektor teater ngarep iki bisa menehi sampeyan nikmati wengi film rasa seneng utawa main game video karo kulawarga sanajan kanggo proyeksi tampilan sing peteng.

    product_detail_1

    Smart Android 6.0.1 sistem

    D033 Smart proyektor wis built-in Android 6.0.1 os; 2.4G|5G wifi connect; bluetooth 4.2, ndhukung download app, film online, muter game sing disenengi langsung.

    product_detail_5

    Rincian sing jelas lan padhang sing apik tenan

    1080p lan ndhukung 4k UHD, rincian liyane, werna luwih cetha, mulihake kabeh ing donya nyata.

    product_detail_5

    ± 40ºKoreksi keystone otomatis

    Gampang banget kanggo sampeyan mbenerake deformasi gambar saka proyektor sampeyan.Fokus lensa manualAyo nggawe gambar luwih cetha saka proyektor teater iki.

    product_detail_5

    Layar wiyar, ukuran layar sing bisa diatur kanthi bebas

    Ukuran proyeksi bisa nganti 180 inci, luwes saka 50 inci nganti 300 inci

    product_detail_5

    Multiple Connection kanggo Kabeh Hiburan Ngarep

    Sampeyan bisa mbukak film sing disenengi langsung saka app sing wis diundhuh saka proyektor. utawa sampeyan bisa mbukak film saka piranti seluler sampeyan kanthi mirroring nirkabel. Proyektor video home theater iki uga dilengkapi HDMI/USB/AV/VGA/SD port kang bisa mlaku kompatibel karo Tablet, Laptop, Video Games, USB kelet, kertu micro USB, etc kanggo nggedhekake hiburan ngarep kanggo liyane fun lan warni.

    product_detail_5

    D033 proyektor teater ngarep 1080p 4k minangka produk sing kudu diduweni kanggo bocah-bocah nonton kartun, video, utawa dolanan, sing populer banget karo kulawarga.Yen dideleng saka kadohan nganggo proyektor, bisa ngasilake maksimal 300 inci.Nyegah bocah saka ponsel lan iPad bisa nglindhungi mripate bocah.

    product_detail_8

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Kaluwihan

    1: Jawab Cepet: Tim kita janji bakal mangsuli pitakon apa wae sajrone 24 jam.

    2: layanan OEM / ODM: Kita duwe pengalaman sugih ing OEM / ODM kanggo pelanggan saka kabeh ndonya.

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)
    DLP
    Optik
    cahya
    mesin
    Teknologi Tampilan LCD (IPS)
    Sumber cahya RGB LED Putih
    Urip cahya 30.000 Jam
    Rasio Proyeksi 1.5:1
    Ukuran Proyeksi (Rekomendasi) 50-200 in
    Rasio Kontras 10000:1
    Koreksi Keystone Otomatis, vertikal: ± 40 D
    Mode Proyeksi Ngarep, Mburi, Langit-langit, Mburi langit-langit, Auto
    Sistem Operasi Android 6.0.1
    PCBA Memori RAM 2 GB
    Panyimpenan Flash 16 GB
    WIFI Dual 5G |2.4G
    Bluetooth BT 4.2
    Operasi Tombol |Remote |Tikus |Papan ketik
    Speaker Internal 5 Watt X 2
    Antarmuka HDMI HDMI IN X 2
    USB USB 2.0 X 2
    Audio 3.5mm Earphone X 1
    Daya IN AC 100-240V, 50-60Hz
    Packing Detail Ukuran Karton |Bobot 40x33X15 CM |3,9 kg/1