page_banner

1080P Proyektor DLP Ngarep Bluetooth Mini asli 4k Outdoor Projecteur


  • Model:D042
  • Teknologi Proyeksi:DLP
  • RAM + ROM (GB):2GB + 32GB
  • Resolusi asli:854*480p
  • padhange:120 Ansi Lumens
  • Sistem Operasi:Android 9.0
  • Resolusi Tampilan Video:Dhukungan 4k UHD
  • Detail Produk

    Paramèter

    Video

    Tag produk

    All In One Funtion Smart DLP Projector Ultra Portable Mini Projector

    Proyektor Mini D042 Nduwe Sistem Android 9.0 Kanggo Ngatur Desktop, Sampeyan Bisa Nginstal lan Ngundhuh Aplikasi Kaya Netflix, Video Perdana, Youtube, Liwat Google Play, Sing Ngidini Sampeyan Seneng Wektu Film Happness lan Bisnis Seluler Evertime.

    product_detail_1
    img

    Android 9.0

    Proyektor DLP kita duwe sistem Android 9.0 sing dibangun ngidini sampeyan nonton film lan video sing disenengi kanthi lancar.

    product_detail_2
    product_detail_2

    2.4G5G Wi-Fi

    product_detail_2

    30.000h Long LED Urip

    product_detail_2

    Bluetooth V4.2

    product_detail_2

    Teknologi DLP

    product_detail_2

    Koreksi Keystone

    product_detail_2

    Portable & Cahya

    product_detail_2

    Dhukungan 4K FHD 1080P

    product_detail_2

    Kompatibilitas Universal

    product_detail_2

    Warna Vivid

    product_detail_2

    Layar tutul pinter

    Sampeyan bisa nggunakake layar demek ing sisih ndhuwur piranti kanggo ngontrol proyektor.

    product_detail_3

    Ndhukung tampilan video Full HD 1080P&4k

    Kualitas gambar ultra-dhuwur kanthi efek proyeksi karakter sing jelas

    product_detail_4

    Koreksi Keystone Otomatis: entuk gambar sing bener liwat pangaturan sing gampang

    Fokus Manual, sampeyan bisa nyetel fokus kanthi manual kanthi tombol Eksternal, luwih akurat nyukupi syarat visual saka macem-macem pelanggan.

    product_detail_5

    Ukuran Layar nganti 120 inci

    Keagungan raksasa ing kamar cilik

    product_detail_6

    Multiple Port

    Kompatibilitas ekstensif

    Sistem pendinginan sing apik banget, proyektor bisa tetep adhem sawise kerja terus-terusan sajrone 12 jam.

    product_detail_7
    product_detail_7

    Telpon pinter

    product_detail_7

    PC

    product_detail_7

    PC Box TV Kab

    product_detail_7

    Laptop

    product_detail_7

    DVD

    product_detail_7

    PS 3/4

    product_detail_7

    kamera

    product_detail_7

    2.4G/5G Wi-Fi

    product_detail_7

    D042 proyektor pinter ndhukung Airplay, Miracast lan EShare, sampeyan bisa nirkabel nyambung iPhone, iPad, telpon Android lan laptop karo proyektor film liwat Wi-Fi utawa nggunakake kabel HDMI.Sampurna kanggo muter video, seri TV, nuduhake foto, kegiatan dekorasi cookie, teater omah, bisnis njaba ruangan.

    product_detail_8

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Kaluwihan

    1: Kita duwe luwih saka 15 taun OEM / ODM kustomisasi exerspences.We bisa nyedhiyani sampeyan karo macem-macem layanan selaras.

    2: Produk kita wis diverifikasi dening FCC, ROHS, CE, EMC lan liya-liyane.

    Kita duwe tim R&D profesional lan pengalaman desain kanggo menehi dhukungan teknis.

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)
    DLP
    Optik
    cahya
    mesin
    Teknologi Tampilan DLP 0.2″ DMD
    Sumber cahya LED RGB Kab
    Urip cahya 30.000 Jam
    Rasio Proyeksi 1.20:1
    Ukuran Proyeksi (Rekomendasi) 20-100 in
    Rasio Kontras 2000:1
    Koreksi Keystone Otomatis, vertikal: ± 40 D
    Mode Proyeksi Ngarep, Mburi, Langit-langit, Mburi langit-langit, Auto
    PCBA Sistem Operasi Android 9.0
    Memori RAM 2 GB
    Panyimpenan Flash 32 GB
    WIFI Dual 5G |2.4G
    Bluetooth BT 4.2
    Operasi Tombol Tutul |Remote |Tikus |Papan ketik
    Speaker Internal Hi-Fi 3 Watt X 1 (Mode Speaker Bluetooth)
    Kapasitas Baterei Internal 7.000 MAH
    Wektu Puter Baterei (Khas) 2.5Jam
    Antarmuka HDMI HDMI IN X 1
    USB Tipe-C X 1 (DP), USB2.0 X 1
    Audio 3.5mm Earphone X 1
    Daya IN DC 12V IN
    Packing Detail Ukuran BOX |Bobot 206*165*85 mm |0,96 kg
    Ukuran Karton |Bobot 510*425*190 mm |17,09kg/18set