page_banner

Proyektor 3D 1080P Native Smart Tv Uhd Home Business Projector Beamer


  • Model:D025
  • Teknologi Proyeksi:DLP
  • 3D:Aktif 3D
  • RAM + ROM (GB):3GB + 32GB
  • Resolusi asli:1920X1080p
  • padhange:700 Ansi Lumens
  • Sistem Operasi:Android 6.0.1
  • Resolusi Tampilan Video:4K UHD
  • Detail Produk

    Paramèter

    Video

    Tag produk

    Smart 4k 3D Native 1080P Projector
    DLP & 3D teater ngarep

    Proyektor D025 DLP nggunakake teknologi DLP sing canggih, menehi warna sing luwih cetha lan gambar sing luwih cetha tinimbang proyektor LCD normal liyane.Iku 1080P karo 700 Ansi lumen, ndhukung 4K lan 3D, menehi kita kajelasan video narik ati.

    product_detail_5
    6d325a8f4

    3D Projector with Satble Android 6.01 OS

    Entuk Kabeh hiburan liwat luwih saka 4000 aplikasi, kalebu netflix lan amazon prime

    product_detail_2
    product_detail_2

    700 Ansi Lumen

    product_detail_2

    2.4G5G Wifi

    product_detail_2

    Auto Fokus

    product_detail_2

    Tampilan Video 3D Aktif

    product_detail_2

    Koreksi Keystone

    product_detail_2

    Speaker BT Kab

    product_detail_2

    Android 6.0.1

    product_detail_2

    3G+32GB

    product_detail_2

    Dhukungan 4k UHD 1080P

    product_detail_2

    4k UHK Resolusi HD

    Ayo sampeyan nonton film kanthi ketajaman definisi dhuwur 1080p asli, kebak detail sing bisa ilang ing resolusi sing luwih murah.Gambar tetep urip lan teks bening kristal nalika ditampilake nganti 120 inci utawa luwih.

    product_detail_5

    Proyektor Teater Ngarep ndhukung tampilan video 3D

    Ayo sampeyan seneng teater ngarep visual 3D kapan wae karo kulawarga lan kanca-kanca.

    product_detail_5

    Auto Fokus

    Lensa fokus otomatis motor elektronik cepet lan nonton layar 4k UHD gratis

    product_detail_5

    Pangertèn visual layar amba

    Kanthi rasio lemparan cendhak 1.2: 1, sampeyan bisa entuk layar gedhe kanthi jarak proyeksi sing cendhak.

    product_detail_6

    Dhukungan Sambungan

    Multiple Port proyektor kanggo nyambungake piranti, kayata smartphone, tablet, laptop, kothak TV, Game, USB, Earphone, speaker lan sapiturute.

    product_detail_7
    product_detail_7

    Telpon pinter

    product_detail_7

    PC

    product_detail_7

    PC Box TV Kab

    product_detail_7

    Laptop

    product_detail_7

    DVD

    product_detail_7

    PS 3/4

    product_detail_7

    kamera

    product_detail_7

    2.4G/5G Wi-Fi

    product_detail_7

    Proyektor 3D kita kanthi Umur Lampu Panjang & Sambungan Multiple Piranti: Sistem pendinginan sing kuat nyedhot panas lampu kanthi efisien, nambah umur bohlam nganti 30,000 jam.Uga dilengkapi port HDMI / USB / LAN / SC / Headphone sing kompatibel karo TV stick, Smartphone, Tablet, Laptop, Video Games, USB stick, lsp.

    product_detail_8

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Kaluwihan

    1. Produk kita wis lulus akeh sertifikasi, kaya TELEC, PES, HDMI, WIFI, BLUETOOTH, LVD, BIS

    2. Kita nggawe standar proses produksi miturut ISO9001 kanggo mesthekake yen kabeh saka bahan mentah kanggo kiriman iku tertib, efisien lan kualitas dijamin!

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)
    DLP
    Optik
    cahya
    mesin
    Teknologi Tampilan DLP 0.33″ DMD
    Sumber cahya LED RGB Kab
    Urip cahya 30.000 Jam
    Rasio Proyeksi 1.20:1
    Ukuran Proyeksi (Rekomendasi) 20-200 in
    Rasio Kontras 2000:1
    Koreksi Keystone Otomatis, vertikal: ± 40 D
    Mode Proyeksi Ngarep, Mburi, Langit-langit, Mburi langit-langit, Auto
    Sistem Operasi Android 6.0.1
    PCBA Memori RAM 3GB
    Panyimpenan Flash 32 GB
    WIFI Dual 5G |2.4G
    Bluetooth BT 4.2
    Operasi TouchPad |Remote |Tikus |Papan ketik
    Speaker Internal 5 Watt X 2 (Mode Speaker Bluetooth)
    Antarmuka HDMI HDMI IN X 1
    USB USB 2.0 X 2
    Audio 3.5mm Earphone X 1
    Daya IN DC 19V ing
    Packing Detail Ukuran BOX |Bobot 210*210*255 mm |3800 g
    Ukuran Karton |Bobot 446 * 446 * 280 mm |16 kg / 4 set