page_banner

APLIKASI PROYEKTOR

Xnewfun wis nggawe macem-macem proyek, kalebu proyektor iklan mobil, proyektor lift lan proyektor hotel

DOLANAN PERMAINAN

OUTDOOR CAMPING CINEMA

KANTOR GAMPANG LAN EFISIEN

A PERFECT HOME THEATER

LAYAR PROYEKSI

Proyektor Xnewfun DLP nduweni teknologi canggih DLP, menehi warna sing apik banget, gambar sing cetha kristal lan padhang LED sing unggul kanthi bohlam sing tahan suwe kanggo njamin pengalaman ndeleng sing luar biasa.sistem Android sing dibangun ngidini sampeyan nonton film lan video sing disenengi kanthi lancar.sampeyan bisa seneng karo sambungan Wi-Fi.Kanthi didhukung bluetooth, bisa digunakake minangka speaker outdoor. Proyektor DLP Dibangun ing Baterei sing bisa diisi ulang kapasitas gedhe, wektu muter 2-3H.Ndhukung ngisi daya proyektor nganggo bank daya.Proyektor uga bisa dadi bank daya kanggo ngisi daya piranti liyane.

Proyektor teknologi tampilan LCD Xnewfun kanthi sumber cahya LED bisa nglindhungi lampu kanthi luwih apik kanthi cara siji lan nggunakake teknologi tampilan sing nyebar sing bisa nyegah mripat sampeyan lan kulawarga lara saka sumber cahya langsung.Proyektor teater ngarep iki bisa menehi sampeyan nikmati wengi film rasa seneng utawa main game video karo kulawarga sanajan kanggo proyeksi tampilan sing peteng.Speaker dual built-in ngidini sampeyan ngalami efek swara surround stereo 3D.Sampeyan bisa nggunakake port HDMI proyektor kanggo nyambungake Laptop, TV Stick, PS4, Smartphone.