page_banner

Njupuk Film Sampeyan menyang Endi wae
Fokus Produksi Proyektor Portabel

SAPA KITA

Proyektor SHENZHEN Xnewfun

Kita minangka pabrikan sing nggawe lan ngrancang produk cerdas kalebu proyektor portabel DLP, proyektor cerdas LCD lan layar proyeksi.Kita wis nyedhiyakake layanan manufaktur proyektor paling canggih sajrone luwih saka 15 taun.

Kita wis ngoptimalake proses produksi kanggo mesthekake yen kita bisa nawakake proyektor pinter sing paling dhuwur ing wektu sing paling cendhak.

Negesake prinsip "Kualitas minangka Kamulyan Kita", Xnewfun wis nyiyapake Sistem Inspeksi QC sing ketat kanggo mesthekake proyektor pinter kualitas paling dhuwur dikirim menyang sampeyan. Sanajan perusahaan nawakake akeh desain inovatif dhewe, ide kreatif, konsep lan desain sampeyan sugeng rawuh ugi.Kita ngarep-arep bisa nindakake bisnis karo perusahaan sing dihormati.

Teknologi Majeng

Kontrol kualitas sing ketat

Peralatan Pangolahan lan Pengujian Lanjut

Bahan Baku Berkualitas Tinggi

Kapabilitas Layanan Cepet Lan Efisien

WHO We Are 2
d9e162da

15+

Luwih saka 15 taun pengalaman ing manufaktur proyektor

24H online

24H Online

24 Jam online, denda kita kapan wae.

3ccb398c

Kustomisasi

Kustomisasi sugih
pengalaman

Professional fatory

Pabrik profesional

Nduwe tim R&D independen lan pengalaman desain sing sugih

KENAPA PILIH
Xnewfunproyektor?

Produsen proyektor pinter profesional lan bisa dipercaya

 TIM R&D independen ndhukung Kustomisasi OEM & ODM

CEPAT OEM & ODM siklus

Layanan pelanggan online 24 jam

Kualitas terjamin saka penawaran proyektor nganti pangiriman

Cepet ngirim pesen proyektor

Pangiriman singkat mung 3-7 dina

Dhukungan insinyur profesional kanggo layanan teknologi siji-kanggo-siji

q
3aff6b2a

Mitra Bisnis Kita

Liwat upaya sing terus-terusan, kita wis nggawe mekanisme interaksi sing apik karo pelanggan, nggawe lingkungan sinau lan komunikasi sing luwih aktif, ambegan karo pelanggan, lan nuduhake nasibe.

d014ed3b
062fe39d2
96d6eabc1
f7adc696
28c6894f
d0797e076
4ac4c48f1
27e1cd531
d88f6601

Aource Pelanggan Kita

Pelanggan utamane teka saka Jepang, Korea Selatan, Amerika Serikat, Kanada, Prancis, Walanda, Australia, Singapura, lsp.

Kita ora mung fokus ing produk kualitas, nanging uga duwe tim profesional kanggo ngawula saben customer.Kita mbantu para pelanggan manggoni pasar lokal kanthi bathi bathi sing dhuwur.Kita ngarep-arep bisa nindakake bisnis karo perusahaan sing dihormati.

Our Customer Aource