page_banner

Tansah Nyedhiyani Layanan Berharga Siji-mandeg Profesional kanggo Pelanggan

Pangiriman Cepet / Kustomisasi OEM ODM / Dhukungan Teknis Produk / Layanan Sawise Penjualan / Nyedhiyakake
Gambar lan Vedio Nuduhake Informasi Produk/Industri

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa bisa digunakake ing wayah awan ing njero ruangan lan ing njaba?

Proyektor mung bisa digunakake ing panggonan sing peteng.Yen lagi digunakakeing awan utawa njobo, efek ora bakal dadi apik.

150 lumens ansi padha karo 950 lumens?

Ora ana rumus konversi kanggo lumen lan Ansi lumen.Ansi lumen minangka unit standar internasional.

Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?

MOQ kita ora padha, adhedhasar barang sing beda.Yen OEM lan ODM MOQ punika 500pcs.Kanggo proyektor biasa, pesenan cilik uga ditampa, nanging rega unit uga beda karo rega grosir.

Apa sampeyan bisa menehi sampel gratis?

Kita ora bisa kurban sampel free, nanging kita bisa bali biaya sampel saka urutan akeh sabanjuré (500pcs).

Apa bakal bisa nganggo tongkat geni amazon?

Bisa dianggo nganggo tongkat geni amazon.

Napa rasio kontras sampeyan 1500: 1 lan liyane bisa 15000: 1?

Kita nulis data kasebut minangka data autual, nanging sawetara pabrik bakal nulis luwih dhuwur kanggo narik klien

Sistem sampeyan Android6.0, apa sampeyan duwe Android9.0?

Sejatine Android6.0 lan Android 9.0 fungsine padha, kanggo proyektor, Android 6.0 bakal luwih stabil tinimbang 9.0, mula produksi ora wani nganyari sistem kanthi gampang.

Apa dilengkapi layar proyektor?Yen ya, apa ukuran layar?Apa sampeyan duwe gambar layar?

Kanggo pesawat biasa ora teka karo layar proyektor, nanging yen perlu, kita bisa nyedhiyani sampeyan, biasa kita nyedhiyani kanggo klien punika 84-200inch.Pls mriksa rincian liyane saka layar minangka ditempelake, iku proyektor normal kita, kita uga duwe layar proyektor Anti-cahya.

Apa ana protokol keamanan kanggo njaga panggunaan piranti kasebut (utamane ancaman keamanan siber)?

Cakupan ancaman keamanan relatif jembar.Kaping pisanan, ambang ancaman keamanan jaringan dhuwur banget.Aplikasi kita ing pasar sing biasane digunakake dening audit pasar tundhuk karo sertifikasi keamanan.Panggunaan aplikasi sing ngancam dening pelanggan dhewe utawa operasi sing mbebayani ora kalebu ing proteksi keamanan.

Apa ana App sing bisa didownload menyang ponsel supaya bisa navigasi lan ngontrol setelan kasebut?

Loro-lorone ora duwe APP kanggo ngontrol setelan.Nanging sampeyan bisa nyambungake telpon kanggo ngontrol proyektor liwat piranti lunak Eshare.

Kanggo model iki, sepira suwene piranti bisa mbukak baterei?

Contone, D042 dilengkapi karo rong potong baterei lithium 3500 mAh, total 7000 mAh.Yen daya lengkap bisa digunakake 2 jam.