page_banner

Proyektor Home Theater 3D Data Digital Wifi Home Beamer Kanthi Speaker


  • Model:D029
  • Teknologi Proyeksi:DLP
  • 3D:Aktif 3D
  • RAM + ROM (GB):2GB + 16GB
  • Resolusi asli:1920X1080p
  • padhange:200 Ansi Lumens
  • Sistem Operasi:Android 7.1.2
  • Resolusi Tampilan Video:4K UHD
  • Detail Produk

    Paramèter

    Video

    Tag produk

    Proyektor Teater Ngarep Fokus Otomatis 3D Padhang Dhuwur
    karo Stereo Surround Sound Speaker

    Proyektor Teater Ngarep kanthi resolusi asli 1080p lan Hifi nggawe sampeyan seneng film lan musik, ukuran kanthong bisa digawa menyang endi wae. Kanthi baterei ing njero, ora perlu ngisi daya nalika digunakake.Sampeyan uga bisa nggunakake kaya bank daya lan speaker bluetooth.

    product_detail_5
    6d325a8f4

    Proyektor 3d Bulit ing sistem Android 7.1.2

    Ngidini sampeyan kanthi bebas nambah aplikasi kayata Netflix, Youtube langsung ing proyektor.Sampeyan bisa ndownload luwih saka 5000 aplikasi lan nikmati video, musik, game, lan blanja ing proyektor mini DLP iki kanthi langsung.

    product_detail_2
    product_detail_2

    2.4G5G Wi-Fi

    product_detail_2

    30.000h Long LED Urip

    product_detail_2

    Bluetooth V4.2

    product_detail_2

    Teknologi DLP

    product_detail_2

    Koreksi Keystone

    product_detail_2

    Portable & Cahya

    product_detail_2

    Dhukungan 4K FHD 1080P

    product_detail_2

    Kompatibilitas Universal

    product_detail_2

    Warna Vivid

    product_detail_2

    Kanthi Smart Touch Keypad

    Layar kaca Top ndhukung layar tutul

    product_detail_3

    Proyektor 1080P kanthi tampilan 3D Aktif

    Kanggo sampeyan seneng teater ngarep 3D pribadi kapan wae

    product_detail_5

    Auto Fokus

    Lensa fokus otomatis motor elektronik cepet lan nonton layar 1080p gratis

    product_detail_5

    Proyektor Portable karo Modul Bluetooth 4.2

    Sambungake piranti bluetooth eksternal (Speaker BT, keyboard mouse) lancar.

    Ndhukung mode speaker bluetooth kanthi speaker Hi-Fi internal 3 watt.

    product_detail_5

    1.2:1 Digital Short Throw Ratio

    Dhukungan 0.2-8 meter cast (10-300 inci)

    Rekomendasi 1-3 meter cast (40-120 inci)

    product_detail_6

    Multiple Antarmuka

    Sambungake piranti eksternal liwat antarmuka (HDMI/USB/Audio) utawa Wifi/Bluetooth

    Contone: tablet, speaker bluetooth, smartphone, driver USB, kothak TV, playstation lan liya-liyane.

    product_detail_7
    product_detail_7

    Telpon pinter

    product_detail_7

    PC

    product_detail_7

    PC Box TV Kab

    product_detail_7

    Laptop

    product_detail_7

    DVD

    product_detail_7

    PS 3/4

    product_detail_7

    kamera

    product_detail_7

    2.4G/5G Wi-Fi

    product_detail_7

    Proyektor DLP 3D kita bisa mbebasake sampeyan saka gangguan persiyapan, sambungan nirkabel sing ora apik, lan kabel sing rumit.Ayo sampeyan miwiti seneng film, musik, game lan bisnis.Apa sampeyan lagi kumpul karo kanca-kanca, masak kanggo kulawarga, utawa malah kerja ing njaba ruangan, D029 Dlp Projector mung cocog karo urip sampeyan.

    product_detail_8

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Kaluwihan

    1. Saben taun, kita bakal ngeculake 3-4 model anyar sing teka kanggo proyektor DLP

    2. We are ing industri iki wiwit 2007year, bisa nyedhiyani informasi industri liyane kanggo klien kanggo ndhukung sawijining bisnis.

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)
    DLP
    Optik
    cahya
    mesin
    Teknologi Tampilan DLP 0.23″ DMD
    Sumber cahya LED RGB Kab
    Urip cahya 30.000 Jam
    Rasio Proyeksi 1.20:1
    Ukuran Proyeksi (Rekomendasi) 20-120 in
    Rasio Kontras 2000:1
    Koreksi Keystone Otomatis, vertikal: ± 40 D
    Mode Proyeksi Ngarep, Mburi, Langit-langit, Mburi langit-langit, Auto
    Sistem Operasi Android 7.1.2
    PCBA Memori RAM 2 GB
    Panyimpenan Flash 16 GB
    WIFI Dual 5G |2.4G
    Bluetooth BT 4.2
    Operasi TouchPad |Remote |Tikus |Papan ketik
    Speaker Internal Hi-Fi 3 Watt X 1 (Mode Speaker Bluetooth)
    Kapasitas Baterei Internal 8.000MAH
    Wektu Puter Baterei (Khas) 1,5 Jam (ECO);1 Jam (100%)
    Antarmuka HDMI HDMI IN X 1
    USB USB 2.0 X 2
    Audio 3.5mm Earphone X 1
    Daya IN DC 15V IN
    Packing Detail Ukuran BOX |Bobot 247X 165X 135 mm |1850 g
    Ukuran Karton |Bobot 510x425x290 mm |19,5 kg / 10set