page_banner

Proyektor Mini Pico Video Outdoor Film Hd Proyektor Proyektor Cerah


  • Model:D048A
  • Teknologi Proyeksi:DLP
  • RAM + ROM (GB):1GB + 32GB
  • Resolusi asli:854*480p
  • padhange:100 Ansi Lumens
  • Sistem Operasi:Android 7.1.2
  • Resolusi Tampilan Video:Dhukungan Full HD
  • Detail Produk

    Paramèter

    Video

    Tag produk

    Ultra Mini Portable Pocket Projector
    Minangka proyektor mini saku, gampang kanggo njupuk lan operate

    Ukuran kubus karo keypad tutul, trep banget kanggo sampeyan sijine ing tas.Sampeyan bisa nggunakake njaba, njupuk karo sampeyan ing trip bisnis lan nonton film ing ngendi wae pengin.

    product_detail_5

    Android 7.1.2

    Sistem Android lan wis download Youtube lan Netfilx supaya sampeyan seneng film sembarang, sampeyan uga bisa download app liyane sawise sampeyan mlebu ing Google play.

    product_detail_5

    karo keypad tutul Smart

    Layar kaca ndhuwur ndhukung layar tutul

    product_detail_3

    Dhukungan decoding video 1080P

    Kanthi resolusi asli 854 * 480p, ndhukung dekoding video 1080p

    product_detail_6

    Ukuran saku

    Ultra mini lan entheng kanggo dilebokake ing kanthong, sampeyan bisa njupuk proyektor menyang endi wae lan kapan wae kaya ponsel sampeyan.

    product_detail_5

    40 ° Koreksi Keystone Otomatis

    Kanthi teknologi Koreksi Keystone digital, layar kothak cepet cepet

    product_detail_5

    1.35:1 Babagan uncalan

    Kanthi rasio lemparan cendhak 1.35: 1, sampeyan bisa entuk layar gedhe kanthi jarak proyeksi sing cendhak.

    product_detail_6

    Multiple Port

    Kompatibilitas ekstensif

    product_detail_7
    product_detail_7

    Telpon pinter

    product_detail_7

    PC

    product_detail_7

    PC Box TV Kab

    product_detail_7

    Laptop

    product_detail_7

    DVD

    product_detail_7

    PS 3/4

    product_detail_7

    kamera

    product_detail_7

    2.4G/5G Wi-Fi

    product_detail_7

    Lensa proyektor D048 All-in-One nganggo teknologi tertutup, sing luwih tahan bledug lan ora katon bintik ireng.Bisa nyambung menyang laptop, TV Box, DVD, tablet, kamera, PS3/4, smartphone, lan sapiturute liwat port HDMI kanggo nikmati macem-macem sumber hiburan saka akeh piranti.

    product_detail_8

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Kaluwihan

    1. Visi kita yaiku kanggo njupuk moive sampeyan menyang ngendi wae!Kita setya mbangun teater ngarep!

    2. Kita tindakake proses bali internasional kanggo mesthekake layanan sawise-sales paling apik ing industri.

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)
    DLP
    Optik
    cahya
    mesin
    Teknologi Tampilan DLP 0.2″ DMD
    Sumber cahya LED RGB Kab
    Urip cahya 30.000 Jam
    Rasio Proyeksi 1.35:1
    Ukuran Proyeksi (Rekomendasi) 20-100 in
    Rasio Kontras 2000:1
    Koreksi Keystone Otomatis, vertikal: ± 40 D
    Mode Proyeksi Ngarep, Mburi, Langit-langit, Mburi langit-langit, Auto
    Sistem Operasi Android 7.1.2
    PCBA Memori RAM 1 GB
    Panyimpenan Flash 32 GB
    WIFI Dual 5G |2.4G
    Bluetooth BT 5.0
    Operasi TouchPad |Remote |Tikus |Papan ketik
    Speaker Internal 1 Watt X 1
    Kapasitas Baterei Internal 3.600 MAH
    Wektu Puter Baterei (Khas) 1,5 jam
    HDMI HDMI IN X 1
    Antarmuka USB USB 2.0 X 1
    Audio 3.5mm Earphone X 1
    Daya IN DC 5V IN
    Packing Detail Ukuran BOX |Bobot 189X 156×68 mm |700 g
    Ukuran Karton |Bobot 385 * 385 * 320 mm |16 kg / 20 set