page_banner

Layar Proyeksi Listrik Bermotor Ngarep Narik Layar Proyektor


  • Tipe:Layar Listrik Kab
  • Format:16:9/4:3
  • Bahan:Putih matte
  • Sudut Pandang:120 derajat
  • Ukuran Layar:60-120 inch
  • Aplikasi:omah/ruang rapat/sekolah
  • Detail Produk

    Tag produk

    Layar Proyeksi Listrik Bermotor
    Layar proyektor 4K Ultra HD

    Nampilake casing aluminium sing ramping sing nduwe motor tubular.Kit instalasi karo krenjang gunung ngambang kalebu.Kapal dirakit kanthi lengkap, plug and play siap.

    product_detail_5

    Ukuran layar proyeksi

    100-Inci diagonal, 16: 9 rasio aspek.

    product_detail_5

    Telung pilihan kanggo materi layar proyeksi Motorized

    Kita duwe matt putih, serat abu-abu, kaca serat kaca putih saka layar kanggo sampeyan kanggo milih. Sampeyan bisa hubungi kita kanggo milih materi saka layar proyektor sing perlu.

    product_detail_6

    Layar bermotor cocog kanggo pendidikan, kantor, teater omah utawa pusat hiburan lan bisnis tingkat dhuwur.Layar proyeksi listrik minangka salah sawijining layar sing paling maju kanthi teknis saiki, kanthi piranti motor, sampeyan bisa ngontrol layar kanthi nggunakake In-line Switch utawa remot kontrol, layar bisa mandheg ing posisi apa wae.Lumahing kain layar datar sing sampurna njamin gambar sing sampurna.Layar kasebut akeh digunakake ing hotel, pusat bisnis, ruang rapat, sekolah, bioskop cilik, pusat hiburan dll.

    product_detail_8

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)