page_banner
  • The difference between DLP and LCD

    Bentenipun antarane DLP lan LCD

    Proyektor LCD (tampilan kristal cair, tampilan kristal cair) ngemot telung panel kaca LCD independen, yaiku komponen sinyal video abang, ijo, lan biru.Saben panel LCD ngemot puluhan ewu (utawa malah mayuta-yuta) kristal cair, sing bisa ...
    Waca liyane
  • How to choose one good family smart projector

    Cara milih proyektor pinter kulawarga sing apik

    Kanthi nganyarke game hiburan ing omah, pasar proyeksi cerdas mlebu ing wektu sing mbledhos, lan akeh pangguna uga penasaran babagan spesies anyar kayata produk proyeksi.Banjur, kepiye carane milih proyektor?...
    Waca liyane
  • What is LCD projector’s feature

    Apa fitur LCD proyektor

    Kaping pisanan, ing babagan warna gambar, proyektor LCD mainstream kabeh telung chip, nggunakake panel LCD independen kanggo telung warna utama yaiku abang, ijo, lan biru.Kanthi cara iki, padhange lan kontras saben saluran warna bisa diatur kanthi misahake ...
    Waca liyane