page_banner

Cara milih proyektor pinter kulawarga sing apik

Kanthi nganyarke game hiburan ing omah, pasar proyeksi cerdas mlebu ing wektu sing mbledhos, lan akeh pangguna uga penasaran babagan spesies anyar kayata produk proyeksi.Banjur, kepiye carane milih proyektor?

img (1)

Resolusi Native

Ora preduli produk digital apa wae, resolusi minangka faktor sing dadi perhatian saben wong.Résolusi umum lan cara perwakilan kaya ing ngisor iki:

SVGA: 800x600 proyektor ekonomis resolusi umum

XGA: Resolusi 1024x768 sing diadopsi dening proyektor bisnis lan pendidikan

SXGA+: Résolusi 1400x1050 sing diadopsi déning proyektor high-end kanggo aplikasi profesional high-end kayata gambar

480p: Résolusi sing digunakake dening proyektor ngarep 852x480 low-end

720p: resolusi 1280x720 utawa 1280x768 digunakake dening proyektor ngarep mid-range

1080p: 1920x1080 utawa 1920x1200 résolusi diadopsi dening high-end proyektor ngarep.

img (2)
img (3)

Service Life

Sembarang produk digital duwe umur layanan.Peralatan digital sing dituku kanthi rega larang kudu awet.Kanggo proyektor, papan kanthi tingkat mundhut paling gedhe yaiku bohlam internal.Umur proyektor umum kira-kira patang taun, lan bohlam sing dipasang ing njero asring kudu diganti sajrone rong taun.Sanajan sawise panggantos, efek sadurunge ora bakal digayuh.Mulane, nalika tuku proyektor, dianjurake kanggo menehi prioritas kanggo proyeksi sumber cahya LED sing awet lan cetha.

padhang

Padhange proyektor minangka konsep sing kudu kasebut nalika nyebutake proyektor.Lumen minangka unit sing nggambarake padhang.Analogi sing prasaja banget: Iki nemtokake manawa sampeyan bisa ndeleng bayangan utawa ndeleng awan cahya putih nalika nonton video ing wayah awan.

Lumen 500 mung bisa dideleng ing peteng.Lumens ana ing kisaran 1000-2000, lan tirai ditarik ing wayah awan, lan ora ana stimulasi cahya sing kuwat, lan bisa dideleng kanthi efektif.Nalika lumens ndhuwur 2000-3000, Sejatine cukup padhang, lan iku utamané nilai liyane sing mengaruhi efek ndeleng.Disaranake milih proyektor kanthi udakara 2000 lumen kanggo digunakake ing kamar turu, lan proyektor ing ndhuwur 2000 lumen kanggo digunakake ing papan gedhe kayata ruang tamu.

img (4)
img (5)

Swara lan Cooling

Proyektor kualitas dhuwur asring duwe fungsi boros panas sing apik, dene prabédan paling gedhe antarane proyektor inferior lan proyektor merek yaiku fungsi boros panas lan gangguan.Proyektor kanthi fungsi boros panas banget asring nggunakake gangguan sing sithik banget, lan tingkat gangguan penting banget kanggo pengalaman ndeleng pangguna.Swara dhasar ≤40DB wis apik banget, lan bisa nyedhiyakake lingkungan tampilan sing sepi.


Wektu kirim: Mar-10-2022