page_banner

Apa fitur LCD proyektor

Kaping pisanan, ing babagan warna gambar, proyektor LCD mainstream kabeh telung chip, nggunakake panel LCD independen kanggo telung warna utama yaiku abang, ijo, lan biru.Kanthi cara iki, padhang lan kontras saben saluran warna bisa diatur kanthi kapisah, efek proyeksi apik banget, lan werna-werna kasetyan dhuwur bisa dipikolehi.Ing proyektor DLP saka kelas sing padha, mung siji potongan DLP sing bisa digunakake, sing umume ditemtokake dening sifat fisik roda warna lan suhu warna lampu.Ora ana sing bisa diatur, mung warna sing luwih bener bisa dipikolehi.Nanging, dibandhingake karo proyektor LCD kanthi rega sing padha, isih ana kekurangan warna sing padhang ing pinggir area gambar.

img (1)

Kauntungan kaloro LCD yaiku efisiensi cahya sing dhuwur.Proyektor LCD nduweni output cahya lumen ANSI sing luwih dhuwur tinimbang proyektor DLP kanthi sumber cahya watt sing padha.Ing kompetisi padhang dhuwur, LCD isih duwe kauntungan.Ing antarane proyektor kelas berat 7 kg, sing bisa entuk padhang luwih saka 3000 ANSI lumen yaiku proyektor LCD.
Kekurangan LCD:

Kerugian sing jelas saka proyektor LCD yaiku kinerja tingkat ireng banget lan kontras ora dhuwur banget.Ireng sing ditampilake proyektor LCD tansah katon abu-abu, lan bayangan katon surem lan tanpa rincian.Iki ora cocog banget kanggo muter video kaya film, lan ora beda banget karo proyektor DLP kanggo teks.

img (2)

Kerugian kapindho yaiku struktur piksel bisa dideleng ing gambar sing diprodhuksi dening proyektor LCD, lan pamirsa katon ndeleng gambar kasebut liwat kaca jendela.Proyektor LCD format SVGA (800×600) bisa ndeleng kothak piksel kanthi cetha preduli saka ukuran gambar layar, kajaba nggunakake produk kanthi resolusi sing luwih dhuwur.

Saiki LCD wis wiwit nggunakake micro lens array (MLA), sing bisa ningkatake efisiensi transmisi panel LCD format XGA, ngresiki kothak piksel, nggawe kothak piksel sing apik lan ora jelas, lan ora bakal duwe pengaruh apa-apa ing layar. ketajaman gambar.Bisa nggawe struktur piksel LCD aran bisa suda kanggo meh padha karo proyektor DLP, nanging isih ana longkangan sethitik.


Wektu kirim: Mar-10-2022