page_banner

Sertifikat kita

Sertifikat kita

1

Kontrol kualitas:Teknologi Xnewfun wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.Sajrone proses produksi, iku nindakake proyek apik saka poto-inspeksi, bebarengan pengawasan, pengawasan khusus, lan njogo cathetan kualitas cocog kanggo mesthekake traceability saka kualitas produk.

Manajemen Proses:Iki nggunakake manajemen sistem ing kabeh proses, kanthi akuntansi sing jelas kanggo transaksi mlebu lan metu.Jumlah saben bagean produksi dicathet kanthi jelas, laporan lengkap, lan jumlah, status lan rampung proses produksi bisa dicekel kapan wae.

Kekuatan tim:Teknologi Xnewfun spesialisasi ing manufaktur proyektor kanthi pengalaman luwih saka 15 taun.Sawise pirang-pirang taun operasi lan pangembangan, wis ngalami karyawan lan manajer, lan wis nggawe sistem produksi, penjualan, lan manajemen kualitas sing lengkap kanggo nyuda biaya operasi, nambah efisiensi operasi, lan njamin kualitas produk.

Efisiensi Manajemen:Perusahaan fokus ing budidoyo buruh Versatile, nemen shortening wektu transfer lan mesthekake kapasitas produksi lan pangiriman.Kita kudu ngrampungake kanthi lengkap lan koordinasi 4M1E sajrone kerja kanggo njamin efisiensi lan kualitas produksi.Ngringkes lan nambah cara kerja siklus PDCA kanggo ngatasi masalah kasebut.