page_banner

Tanggung Jawab Kita

Saiki "tanggung jawab sosial perusahaan" dadi lambe paling panas ing saindenging jagad.Wiwit madegé perusahaan ing 2007, kanggo Xnewfun tanggung jawab kanggo wong lan lingkungan wis diputer peran paling penting, kang tansah badhan gedhe kanggo pangadeg perusahaan kita.

Tanggung Jawab Kita marang Karyawan

Proyek Aman / Sinau Seumur Hidup / Kulawarga lan Karir / Sehat lan pas nganti pensiun.Ing Xnewfun, kita menehi nilai khusus kanggo wong.Karyawan kita sing nggawe kita dadi perusahaan sing kuwat, kita ngurmati, ngapresiasi, lan sabar.Fokus pelanggan sing béda lan pertumbuhan perusahaan mung bisa ditindakake kanthi dhasar iki.

People vs covid. Young business manager and team of responsible employees care about clients and coworkers wearing protective face masks in office due to the current epidemiological situation
veer-123270580

Tanggung Jawab Kita marang Lingkungan

Produk hemat energi / Bahan Pengepakan Lingkungan / Transportasi sing Efisien, Kanggo AS, nglindhungi kahanan urip alam sabisa-bisa.Kene kita arep kanggo nggawe kontribusi kanggo lingkungan karo produk kita lan ing produksi, liyane lan liyane wong bakal nggunakake kain kita kanggo nambah efficiency energi saka kantor lan omah bangunan.Ayo tresna alam;ayo padha nikmati srengenge.

Filantropi

Xnewfun tansah nganggep tanggung jawab umum kanggo masalah sosial.Kita melu nyegah lan ngontrol epidemi makutha anyar dening sukarelawan.Kanggo pangembangan masyarakat lan kanggo pangembangan perusahaan dhewe, kita kudu menehi perhatian luwih kanggo masalah sosial lan tanggung jawab sosial.

veer-161469866