page_banner

Tim Kita

TIM KAMI

Shenzhen xnewfun Technology Co., Ltd. didegaké ing 2007. Iku perusahaan Hi-tech kang utamané melu ing desain, pangembangan, Manufaktur lan Advertisement produk pinter kalebu proyektor pinter DLP, TV BOX pinter, tablet Android lan e-book .Kita begja bisa ngumpulake klompok insinyur profesional kanthi pengalaman industri ing struktur, hardware, piranti lunak, lan sapiturute, duwe meh pirang-pirang paten teknologi, Hak Cipta Perangkat Lunak, lan pabrik kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.

Xnewfun Teknologi nganjurake nilai saka"Nggawe Nilai kanggo Pelanggan, Nggawe Kesempatan kanggo Karyawan, lan Nggawe Keuntungan kanggo Masyarakat", lan ditemtokake kanggo dadi sing paling inovatif lan larang regane sosial"Produksi cerdas China"perusahaan teknologi dhuwur!

15+

Taun Ing Bisnis

200K+

Proyektor Saben Taun

Cepet

OEM & ODM siklus

100+

Partner Worldwide

Pabrik Kita

Engineering Department

Jurusan Teknik

Dust-free Workshop

Bengkel Bebas Lebu

Manual Assembly Line

Jalur Majelis Manual

Aging test room

Ruang Tes Tuwa

PROSES PRODUKSI

Optical System Assembly

Perakitan Sistem Optik

Light Source Lens Assembly

Majelis Lensa Sumber Cahya

Optomechanical Shell Assembly

Majelis Shell Optomekanik

Optomechanical Test

Tes Optomekanik

Whole Machine Shell Assembly

Cangkang Mesin Kab

Product Aging Test

Tes Aging Produk