page_banner

Layar Proyektor Outdoor Layar Proyeksi Lipat Portabel Kanthi Ngadeg


  • Tipe:Layar Proyeksi Lipat
  • Format:16:9
  • Bahan:Matt Putih
  • Sudut Pandang:170 derajat
  • Ukuran Layar:60-120 inch
  • Aplikasi:ruangan ruangan / omah / rapat
  • Detail Produk

    Tag produk

    Layar Proyeksi sing bisa dilipat portabel kanthi Stand
    16:9 4K HD kanggo Indoor Outdoor Home Theater

    Layar Proyeksi sing bisa dilipat portabel kanthi Stand 16:9 4K HD kanggo Teater Ngarep ruangan njero ruangan

    product_detail_5

    Ukuran Proyeksi

    Diagonal 100 inci, ambane 160°, rasio aspek 1.1 lan 16:9, layar proyektor ruangan 100 inci kanthi stand

    product_detail_6

    Layar proyeksi UHD kanthi warna sing cetha

    Nyedhiyakake warna sing padhang lan urip lan kajelasan 1080P, nggawa sampeyan pengalaman ndeleng sing apik banget, digunakake ing sembarang adegan, nggawe urip sampeyan warni.

    product_detail_6

    Gampang Digawa lan Persiyapan Cepet

    Tabung paduan aluminium sing bisa dicopot, gampang dipasang.Bisa gampang dirakit lan dibongkar dening wong siji mung sawetara menit.Layar proyektor portabel iki karo stand dilengkapi tas Oxford, sing bisa gampang nampung kabeh aksesoris.Banget trep kanggo nindakake, sampeyan bisa nggunakake loro njobo lan njero ruangan.

    product_detail_6

    Layar teater ruangan portabel sing bisa dilipat iki duwe macem-macem panggunaan lan bisa ditrapake ing macem-macem skenario, sing bisa ditrapake ing njero ruangan utawa ruangan.Kayata camping, home theater, rapat bisnis, pendidikan, dolanan, pesta, pesta, lsp.

    product_detail_8

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)