page_banner

Layar ijo portabel Layar ijo latar mburi sing bisa dilipat nganggo tripod


  • Tipe:Layar ijo portabel
  • ukuran:Ukuran Custom
  • Bahan:Kanvas
  • Fitur:Instalasi Gampang
  • Dianggo:Backdrop Photography
  • Aplikasi:Fotografi njero ruangan ruangan
  • Detail Produk

    Tag produk

    Layar ijo portabel nganggo tripod

    Layar ijo dipasang ing tripod, desain nganggo tripod kabeh, gampang diatur lan ditutup, uga kanggo video sampeyan ing kantor cilik.

    product_detail_5

    Ukuran Layar

    Jembaré 59 "lan dhuwur nyetel maksimal 70.8", kanthi dhuwur maksimal stand 84.4", lan sampeyan bisa nutup kanthi gampang kanggo ngirit ruang.

    product_detail_6

    Bahan Layar Profesional

    Non-reflektif, anti-wrinkle, dhukungan layar sing apik kanggo njupuk foto lan video sing luwih apik.uga kanggo fotografi.

    product_detail_6

    Layar ijo profesional

    Rasio layar sing bisa digulung bisa diatur kanthi bebas liwat adjuster vertikal lan sistem ngunci gagang pangaturan.

    product_detail_6

    Digunakake kanthi akeh: Bakal kompatibel karo piranti lunak standar kanggo nggawe konten, kayata streaming, mulang online, game live, lsp.

    product_detail_6

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)