page_banner

Tansah Nyedhiyani Layanan Berharga Siji-mandeg Profesional kanggo Pelanggan

Pangiriman Cepet / Kustomisasi OEM ODM / Dhukungan Teknis Produk / Layanan Sawise Penjualan / Nyedhiyakake
Gambar lan Vedio Nuduhake Informasi Produk/Industri

Layanan Kustom OEM & ODM

Luwih saka 15 taun pengalaman OEM / ODM ing produsen proyektor portabel.

Kepiye carane nggawe pesenan OEM&ODM ing proyektor Xnewfun?

074403fd

Nyedhiyakake Desain ID

f8234cf4

Modeling 3D

92636860

Bukak Mold Nyata kanggo Sampel

67264cf4

Konfirmasi Pelanggan Sampel

c59688cf

Ngowahi Sampel

22488887

Pengujian Sampel

cb255773

Produksi Massal

Kita Bisa Ndhukung Hardware lan Software Kustomisasi

PCBA Ngatur

Iki minangka hardware sing disesuaikan, supaya desainer bisa ngrancang miturut panjaluk sampeyan, contone, chipset lan resolusi lan ukuran proyektor, kabeh rincian, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan.

Warna Kasus lan Desain Outlook

Amarga sawetara klien pengin warna tampilan sing beda, mung menehi warna pantone utawa conto warna, kita bisa nggawe sampeyan, amarga tampilan minangka gambar pertama kanggo pangguna.

Logo ing Proyektor Kustomisasi

Logo minangka sing paling penting kanggo promosi ing pasar, saengga meh kabeh klien bakal nyithak logo ing piranti kasebut.

Packaging lan Aksesoris Ngatur

Packaging selaras padha printing logo ing piranti, iku cara kanggo ningkataké ing pasar.

Manual pangguna Ngatur

Iki kalebu rincian sing disesuaikan, lan kalebu seri sing disesuaikan karo printing logo lan paket sing disesuaikan.

2ee834a3340a44b29b71c7a1d15e1eb

Boot LOGO

Saben sampeyan mbukak piranti, sampeyan bisa ndeleng logo, iku cara sing apik kanggo promosi logo ing pasar lokal

Animasi Power on

Iki minangka logo animasi nalika sampeyan mbukak piranti, sampeyan bisa ndeleng, bisa menehi kesan jero kanggo ngelingi logo kasebut

Pra-instal Aplikasi

Saben negara, wong nggunakake APP normal beda-beda, supaya kita bisa pra-instal app miturut panjalukan klien.

UI Launcher Ngatur

UI netual kita ora logo, supaya UI disesuaikan, sampeyan bisa nyetel maneh app lan sijine logo ing.

Pembaruan OTA lan liya-liyane

Sawise sampeyan tuku piranti kita.Kita bisa nyedhiyakake layanan OTA kanggo njaga aplikasi sing dianyari, mula sampeyan bisa nonton aplikasi kanthi lancar.