page_banner

Proyektor TV Hd Lcd Film Portabel Smart Beamer 4K Wireless Projector


  • Model:T01A
  • Teknologi Proyeksi:LCD
  • RAM + ROM (GB):1GB + 8GB
  • Resolusi asli:800*480P
  • padhange:2200 LUMEN
  • Sistem Operasi:Android 9.0
  • Resolusi Tampilan Video:Dhukungan 4K UHD
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    Proyektor pinter film mini portabel
    Kabeh ing siji LCD engine optik

    T01 Proyektor LCD cilik portabel nggunakake sumber cahya LED generasi anyar, hemat energi lan perlindungan lingkungan, ora mbebayani kanggo paningal.Bisa gampang disambungake menyang macem-macem piranti media, kayata kothak TV, laptop, komputer desktop, kamera digital, piranti HDMI-aktif kanggo muter video, serial TV, nuduhake foto lan game etc.

    product_detail_1

    Desain ukuran portabel

    Ora gedhe banget kaya proyektor Lcd tradisional, kompak lan portabel, sampeyan bisa njupuk ing ngendi wae.

    product_detail_6

    Proyektor TV kanthi resolusi asli HD 1080P

    Résolusi asli 1080p nanging ndhukung tampilan video 4k, kualitas gambar ultra-dhuwur kanthi efek proyeksi karakter sing cetha.

    product_detail_5

    Layar Pangilon Telpon / Tablet

    Apa wae sing dikarepake ing wektu sing padha.

    product_detail_5

    Pengalaman bioskop definisi dhuwur

    Layar gedhe 100 inci ing 3 meter, seneng nonton film kebahagiaan

    product_detail_5

    Multiple Port

    Proyektor film LCD T01 kanthi macem-macem port, kalebu HDMI, USB, audio, Micro SD, TF lan antarmuka AV. Iku bakal gampang disambungake karo devies sing disenengi.

    product_detail_7
    product_detail_7

    Telpon pinter

    product_detail_7

    PC

    product_detail_7

    PC Box TV Kab

    product_detail_7

    Laptop

    product_detail_7

    DVD

    product_detail_7

    PS 3/4

    product_detail_7

    kamera

    product_detail_7

    2.4G/5G Wi-Fi

    product_detail_7

    tanpa baterei, nanging ora mengaruhi film ruangan Panjenengan

    Proyektor nirkabel mini T01 tanpa baterei sing dibangun, dadi yen sampeyan camping utawa hiking, sampeyan kudu nggunakake pangisi daya sing dipasang ing tembok kanggo ngisi pangisi daya luwih dhisik, supaya bisa normal sanajan ing njaba.

    product_detail_5

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Kita bisa ndhukung hardware lan software ngatur.

    2121

    Kaluwihan

    1: Pabrik kita duwe pengalaman kustomisasi OEM / ODM luwih saka 15 taun.Kita bisa nyedhiyani kabeh jinis layanan pribadi.

    2: Proyektor kita diverifikasi dening FCC, ROHS, CE, EMC, lsp.

    Kita duwe tim R&D profesional lan pengalaman desain kanggo menehi dhukungan teknis kanggo sampeyan.

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)
    Engine Optik Teknologi Layar TFT LCD 3,5 inci
    Jinis cahya LED 60W Kab
    Cahya Urip 30.000 WIB
    Rasio Kontras 1500:1
    Lmage Flip 360 derajat flip
    Lensa Optik Kab "lensa kaca mata 3p kab
    Rasio mbuwang 1.37 (1M @33 inci)
    Ukuran Proyeksi 40 - 120 inci
    Jarak Proyeksi 1,5-4 M
    Sistem PCBA Sistem Operasi Pamuter Media (Non-Android)
    Mode operasi Kontrol Tombol Panel lan Remote Control
    Boot cepet 3 Detik
    Speaker Internal 3W * 1
    Tegangan kerja (V) AC 100-240V / 50 - 60MHZ
    Antarmuka USB*1 / HDMI*1 / VIDEO*1 / AUDIO*1
    File Audio MP3/WMA/ACC
    File Gambar JPG, BMP, PNG, ndhukung skala gambar;
    360spin, bisa browsing imame ing layar wutuh
    File Video MP4/RMAB/AVI/RM/MKV
    Waosan Teks Teks
    Panggunaan Field Home Theater, Hiburan, pendidikan Anak
    Packing Aksesori Kabel Power, Remote control, User Manual
    Warna Proyektor Ireng+Putih
    Ukuran BOX | Bobot 230*160*93 MM|920g
    Ukuran Karton | Bobot 67*31*48 CM|22 KG|24set