page_banner

Video Proyektor Lcd Portable Bluetooth Smart Android 9.0 Digital Beamr


  • Model:T03
  • Teknologi Proyeksi:Layar TFT LCD 3,5 inci
  • RAM + ROM (GB):2GB+16GB (opsional 16/32/64GB)
  • Resolusi asli:1920*1080P
  • padhang:150 ANSI lumen
  • Sistem Operasi:Android 9.0
  • Resolusi Tampilan Video:Dhukungan 1080P UHD
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    LCD Proyektor Smart Portable
    All-in-one Function Sealed Optical Engine Theater Projector

    T03 multifungsi LCD Projector kita Newest desain ing 2022. Wis dibangun ing stabil Android 9.0 os lan sampeyan bisa free nginstal 4000+ app populer saka app merket .karo 1920*1080p résolusi asli mulihake werna urip ing donya nyata.

    product_detail_1

    2.4G|5G dual wifi

    Sampeyan bisa muter film langsung saka proyektor T03 sing diinstal nganggo Android 9.0 os.utawa nonton film nganggo pangilon layar.Iku trep banget kanggo sampeyan kanggo layar pangilon.. Cukup sambungake smartphone ,tablet lan piranti seluler liyane nganggo WiFi ok.

    product_detail_5

    1.37: 1 rasio uncalan

    Kanthi rasio lemparan cendhak 1,37: 1, sampeyan bisa tansah entuk layar gedhe ing jarak pojection cendhak.
    Kebebasan kanggo ukuran layar proyeksi khusus
    Ayo sampeyan kanthi bebas nuduhake kabeh sudut sing cocog kanggo sampeyan.

    product_detail_6

    Mesin optik kanthi lengkap

    LED umur 3000+ jam, bebas bledug, keseragaman dhuwur & nglindhungi mata.

    product_detail_5

    Koreksi keystone elektronik

    Kanthi teknologi koreksi keystone elektronik, layar kothak cepet cepet.

    product_detail_5

    Turbin internal mesin optik + aliran aksial eksternal

    Sistem pendinginan anyar kanthi swara penggemar sing luwih murah
    Kurang swara kipas,<30 dB performace bisu, sepi kaya ora ana.

    product_detail_5

    Kompatibel karo macem-macem piranti pinter

    Bisa disambungake menyang macem-macem piranti pinter kaya TV geni, keyboard/mouse, USB drive lan sapiturute.

    product_detail_6

    Skenario aplikasi sing akeh kayata teater ngarep, fitness, konferensi, kelas online lan skenario liyane. Kumpulake kulawarga kanggo acara visual 4k sing immersive, sanajan ing kamar cilik.Proyektor teater ngarep T03 nggawe bengi film kulawarga minangka acara sing diantisipasi.

    product_detail_8

    Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    2121

    Kaluwihan

    1: Kita fokus kanggo ngasilake macem-macem seri DLP/LCD Smart Projector.Produk kita diekspor ing saindenging jagad liwat saluran online lan offline, nyedhiyakake layanan OEM / ODM berkualitas tinggi kanggo klien.

    2: Xnewfun ngupayakake dadi panyedhiya solusi proyeksi kelas pertama ing donya.

    Pembayaran & Pengiriman

    Kita bisa ndhukung TT / PayPal / Western Union / kertu kredit kanggo mbayar.

    img (1)

    Kita bisa ndhukung kanggo kapal dening Sea / Air / DHL / ups / Fedex lan etc.

    img (2)
    Deskripsi Produk T03 proyektor portabel
    Sistem Operasi Android 9.0
    Memori Buffer (RAM) 2G (opsional 2GB)
    Panyimpenan (ROM) 16G (opsional 16/32/64GB)
    WIFI 2.4G/5G/BT4.1
    Teknik Proyeksi Layar TFT LCD 3,5 inci
    Rasio Kontras 2000:1
    Gambar Flip 360 derajat flip
    Lensa 3 pcs lensa kaca
    Koreksi Keystone Koreksi Keystone Elektronik
    Rasio aspek 16:9 & 4:3
    Rasio mbuwang 1.2
    Koreksi Keystone Koreksi trapezoid elektron
    Basa Dhukungan kanggo macem-macem basa
    Urip Bulb 50000 Jam
    Jinis Lampu LED 100W Kab
    Mode pangaturan Fokus manual
    Mode operasi Remote control (opsional Bluetooth Remote control lan 2.4G air mouse)
    Jarak Proyeksi 1M-4M
    Jarak Proyeksi Optimal 1,68M
    Ukuran Proyeksi 60-400 inci
    Speaker Speaker subwoofer 5W (suara DSP)
    Suara Kipas Angin <35 dB
    Tegangan kerja (V) AC90-260V/50-60MHZ
    antarmuka input DC*1/USB*1/HDMI*1/AV*1
    Antarmuka output Jack headphone
    Adaptor built-in (Opsional eksternal)
    Kabel daya Kabel daya dawane 1.2m (Amérika, Eropa, Inggris, Australia, Jepang, standar Cina opsional)